Offshore attester og medicals i Esbjerg - Åbent 8-17(samt ved behov)

book tid online herunder eller via mail Booking@offshoremedicals.dk

Jeg hjælper dig/jer med følgende:

 • Offshoreattester til Norsk, Engelsk og Dansk sokkel.
 • Jeg svarer gerne på sundhedsfaglige spørgsmål  og giver råd vedr. forebyggelse af livsstilssygdomme i forbindelse med attestundersøgelsen.
 • BMI og overvægt er et emne der oftest diskuteres, hvad er retningslinjerne og hvad er sundt på den lange bane - Jeg hjælper dig.
 • Har du spørgsmål vedrørende en medarbejder, eller har du selv en lidelse, du er i tvivl om kan godkendes til Offshore eller Søfart, er du altid velkommen til telefonisk vejledning.
 • Vaccinationer
 • Hjælper medarbejdere med at søge dispensation.

Offshorearbejde kræver en godkendt lægeundersøgelse efter det givne reglement for området/soklen

Med nogle lidelser følger  særlige udfordringer, som giver en sikkerhedsmæssig såvel som lægefaglig udfordring, når man ønsker at arbejde Offshore eller med Søfart.

Jeg hjælper dig igennem processen i tilfælde af dispensationsansøgning. Jeg har stor erfaring i at selektere medarbejdere korrekt i forhold til reglement.

Esbjerg Offshore Medicals giver også tilbud på specialopgaver f.eks. vedr. medarbejdere med natarbejde, årlige helbredsundersøgelser. Kontakt endelig ved forespørgsler. Vi laver også varmeattester, specialattester til sikkerhedsarbejdere, NDT teknikere for ioniserende stråling. ,

Helle Wibe - 10 år som praktiserende læge og mere end 20.000 helbredsundersøgelser.

 • Jeg har i 10 år været praktiserende læge på Ingemanns Allé, og er Søfartslæge og offshorelæge i Esbjerg med både Norsk og Dansk  og UK godkendelse.
 • Igennem de 10 år i lægepraksis har jeg haft en stort andel af søfarts og offshoremedarbejdere i min patientgruppe - og derved et indgående kendskab til de helbredsmæssige udfordringer disse patienter har haft. Jeg er del af en fiskerfamilie fra Esbjerg, så jeg kender til de helsemæssige problemstillinger fra denne side også og har ind imellem vejledt ved sygdomsproblemer til havs.
 • 2016-2022  har jeg været med i lægeteamet under Teledoktor  og nu TOPSIDE-DOCTORS i Dansk Offshoresektor for Totalenergies og Ineos.
 • Jeg kender derfor søfarts og offshorebranchens  både gennem selektionen  af medarbejdere  ved udførelse af lægeundersøgelserne ,samt udfordringerne  med evacuering og behandling af  opstået sygdom off shore.
 • Ring gerne på +45 53 58 36 01 ved særlige ønsker og jeg vil altid forsøge at løse det!

Vi obevarer personfølsomme data. Disse er beskyttet og opbevares privat.

 

Afbestilling af tid
Ønsker du at ændre eller aflyse din tid, beder vi dig kontakte os senest 1 hverdage før din tid. Det giver os mulighed for at give tiden til en anden.
Ved udeblivelse vil du blive opkrævet den bestilte ydelses pris.

 

CVR nr. 68 79 22 15

Book tid

Udfyld nedenstående formular og vi vender tilbage hurtigst muligt.
Bemærk: Du skal modtage en bekræftelse, i toppen af skærmen, før din registrering er endelig.

HUSK pas eller kørekort og alle attester kræver urinprøve.