Offshore attester og medicals i Esbjerg ring for akutte tider.

-Vi arbejder skæve tider for dig! Åbent 8-18 og ved behov

Ring og hør mere +45 50 58 36 01 Eller book online herunder!

Jeg hjælper dig/jer med følgende:

  • Offshoreattester til Norsk, Engelsk og Dansk sokkel.
  • Jeg svarer gerne på sundhedsfaglige spørgsmål  og giver råd vedr. forebyggelse af livsstilssygdomme i forbindelse med attestundersøgelsen.
  • BMI og overvægt er et emne der oftest diskuteres, hvad er retningslinjerne og hvad er sundt på den lange bane - Jeg hjælper dig.
  • Har du spørgsmål vedrørende en medarbejder, eller har du selv en lidelse, du er i tvivl om kan godkendes til Offshore eller Søfart, er du altid velkommen til telefonisk vejledning.
  • Vaccinationer
  • Hjælper medarbejdere med at søge dispensation.

Offshorearbejde kræver en godkendt lægeundersøgelse efter det givne reglement for området/soklen

Med nogle lidelser følger  særlige udfordringer, som giver en sikkerhedsmæssig såvel som lægefaglig udfordring, når man ønsker at arbejde Offshore eller med Søfart.

Jeg hjælper dig igennem processen i tilfælde af dispensationsansøgning. Jeg har stor erfaring i at selektere medarbejdere korrekt i forhold til reglement.

Offshore Medicals giver også tilbud på specialopgaver f.eks. vedr. medarbejdere med natarbejde, årlige helbredsundersøgelser. Kontakt endelig ved forespørgsler. Vi laver også varmeattester, specialattester til sikkerhedsarbejdere osv,

Helle Wibe - 10 år som praktiserende læge og mere end 15.000 helbredsundersøgelser.

Jeg har i 10 år været praktiserende læge på Ingemanns Allé, og er Søfartslæge i Esbjerg med både Norsk og Dansk godkendelse.

Igennem de 10 år i lægepraksis har jeg haft en stort andel af søfarts og offshoremedarbejdere i min patientgruppe - og derved et indgående kendskab til de helbredsmæssige udfordringer disse patienter har haft. Jeg er del af en fiskerfamilie fra Esbjerg, så jeg kender til de helsemæssige problemstillinger fra denne side også og har ind imellem vejledt ved sygdomsproblemer til havs.

Ring gerne på +45 50 58 36 01 ved særlige ønsker og jeg vil altid forsøge at løse det!

Book tid /forespørg

Udfyld nedenstående formular og vi vender tilbage hurtigst muligt.
Bemærk: du skal modtage en bekræftelse før din registrering er endelig.

HUSK pas eller kørekort og alle attester kræver urinprøve.